Zin op Zondag

 

Human-Potential

Body, Mind & Soul in One Flow


Potential is infinite, choice is concrete


To find potential within the choice is mastery

Zin op Zondag

Op een Zondag van elke maand

 

Create inspiration sharing your wisdom

 

 

Het is de droom van de initiatiefnemers Marcela en Nirantara om een maandelijkse ontmoetingsplek te creëren voor bewuste mensen in het Gooi. Voor mensen die interesse hebben in bewustzijn en innerlijke zingeving op een down-to-earth manier. Om elkaar te inspireren en verbinding te maken.

 

Op een zondag van elke  maand organiseren we een workshop, lezing of evenement die zin geeft. Met natuurlijk volop kans om elkaar te ontmoeten.

 

Doe mee!

 

Het idee is om van Zin op zondag! een gezamenlijk initiatief te maken. Je bent dus van harte welkom om mee te doen, ideeën te geven over workshops of lezingen, of zelf op het podium te klimmen!

 

Het thema voor 2015 is Zintuigen. Door te zien, proeven, ruiken, horen en voelen beleven we de wereld. Onze zintuigen stellen ons in staat om te genieten van de dingen die op dat moment in ons leven aanwezig zijn en deze ervaring te uiten en delen met anderen.

 

Doe je iets dat je graag wilt delen, bijvoorbeeld met muziek, culinair, kunst, dans etc. Vertel het ons en doe mee! We bieden je graag het podium om dit te delen.

 

 

Volgende bijeenkomst op:

 

 

 

 

INSCHRIJVINGSFORMULIER

 

 

 

Samenwerken en networking


Over de initiatiefnemers:


Marcela Astete heeft haar roots in Peru, is getrouwd met een Finse man en heeft twee kinderen. Ze vetrok 27 jaar geleden uit Peru met de vraag: Is er andere manier om naar de wereld te kijken?  Ze woonde en werkte in Finland, Argentinië en in de Verenigde Staten, en nu woont ze al ruim 17 jaar in Nederland.  Ze werkt nu als Tai Chi en Qi Qong instructrice en is ook geschoold in meditatie vanuit de leer van het Soefisme. En nu zij is onder de begeleiding van de Q'ero Priest Nicolas Pauccar, geïnitieerd als Pampamisayuc, wat betekend: Beschermer of de Aarde, en ze leer hoe haar eigen werkelijkheid te scheppen.. Haar motto is: “Potential is infinite, choice is concrete. To find potential within the choice is mastery”. Mensen helpen om vanuit hun volledige potentieel te leven is wat haar drijft.


Nirantara Ishaya is een eigentijdse monnik, wiens missie het is je te laten ervaren dat je middenin de dagelijkse hectiek van je leven een oase van rust tot je beschikking hebt. Daarbij spreekt ze uit eigen ervaring: na jaren over de hele wereld gewoond en gewerkt te hebben, ontdekte ze dat rust altijd met je meereist van binnen. Als afgestudeerd consultant aan de Universiteit Utrecht, combineert ze inzichten uit het bedrijfsleven, het monnikschap en een turbulent leven. Ze helpt mensen om innerlijke zingeving met het dagelijks leven te verbinden.

There is nothing we can't achieve

when we act in unity with our fellow men

and nature.

Beleef de zachte kracht

Voordelen

 • Verbeter je lichaamshouding
 • Ontwikkel kracht en flexibiliteit
 • Ontspan dieper en vind innerlijke rust
 • Vergroot je bewustzijn en mindfulness
 • Verscherp je geest
 • Verbeter je focus en concentratie
 • Verbeter je zelfvertrouwen
 • Vergroot je gevoeligheid en creativiteit
 • Voorkom stress

Vind je plek!

 

Op het rooster

 • Paulusschool

Hilversum, Irisstraat 2

 • St. Joseph

Hilversum, Minckelersstraat 71

 • Yoga Me

Hilversum, Neuweg 134

 • Nassaulaan

Hilversum, Nassaulaan 30