About Us

Human-Potential

Body, Mind & Soul in One Flow

 

Potential is infinite, choice is concrete

 

To find potential within the choice is mastery

Marcela Astete

Instructrice en Coach

Het is mijn droom om wat ik leer door te geven aan mensen die net als ik, op zoek zijn naar een bron van inspiratie in hun leven.

 

Mijn naam is Marcela Astete, ik ben Peruaanse, getrouwd met een Finse man en heb twee kinderen die in Amerika geboren zijn.

 

We zijn in 2001 naar Nederland gekomen, maar voordat we hier kwamen hebben we in Finland, Argentinië en in de Verenigde Staten gewoond. Als student was ik al lid van AIESEC, een Internationale Verening van Studenten. Sindsdien zie ik mezelf al als een aardse bewoner en geniet van alle culturen. Ik ben ervan overtuigt dat diversiteit de echte rijkdom is van deze wereld.

 

Ik heb een universitair Diploma als Accountant van Peru, maar dat was niet mijn passie. Die heb ik In 1993 gevonden toen ik begonnen ben met Tai Chi en Meditatie. Sinds we in Nederland wonen, ben ik opgeleid onder het Systeem 'Huang Sheng Shyan’, door gegeven door Meester Wee Kee Jin van de “School of Central Equilibrium” uit Nieuw-Zeeland, waar ik mijn Instructeur Diploma heb behaald. Ik studeer nog steeds met hetzelfde enthusiasme als een beginner. Ik ben van mening dat, om de mens te leren begrijpen (met name mijzelf), er een oneindig pad is te volgen, waar elke dag een schat valt te ontdekken; als we wakker zijn.

 

De invloed van Tai Chi in mijn leven is positief geweest, zowel lichamelijk als geestelijk. Ik ben enorm gemotiveerd en geinspireerd door de ervaring van de Tai Chi principes, en ontdek hoe die in mijn dagelijks leven doorwerken.

 

Het is mijn droom om dat wat ik leer door te geven aan mensen die net als ik, op zoek zijn naar een bron van inspiratie in hun leven.

 

Naast Tai Chi, oefen ik ook Sufi Meditatie en ik ben getraind in NLP (Neuro Linguistic Programming) daarnaast heb ik werk ervaring als Communication Coach, en ik geef workshops aan particulieren en bedrijven.

 

 

Coaching

 

We zullen samen de weg vinden om de verschillende gebieden van onze levens in balans te brengen en in harmonie te laten groeien, zodat we de essentie van ons wezen kunnen uitdrukken.

 

Coherentie van het zelf is onze aller grootste wens. Te denken en te doen wat we zijn is onze belangrijkste realizatie.

 

 

De waarheid waar we naar op zoek zijn is een mysterie dat goed bewaard word in ons eigen hart. De manier om die te vinden is altijd naar binnen en nooit naar buiten. Ons lichaam is de grote beschermer van dat mysterie. Wanneer we het mysterie in onszelf ontdekken, dan ervaren we het verschil tussen onze binnen en buiten kant niet meer en dan is er EENHEID!

 

Vanaf onze geboorte trekt de wereld ons naar buiten toe, tot we vergeten wie we echt zijn. We zijn op de wereld maar we zijn niet van deze wereld, zeggen de Sufies. Dat betekent dat we moeten kunnen functioneren in deze wereld zonder te vergeten wie we zijn.

 

Yin en Yang, Hemel en Aarde, verbonden door de mens in een prachtige eenheid van bestaan, vol van levens energie. Alleen dan kunnen wij volledig ontspannen en soepel bewegen op ons levenspad en VREDE bereiken.

 

Neem snel contact op om een afspraak te maken met:

Marcela Astete

+31(0)629282985

info@human-potential.nl

 

 

Building Blocks van onze lessen

 

Hier zijn al de building blocks waarmee

Human Potential u kan helpen naar uw eigen kracht te komen:

Tai Chi is een vorm van subtiele Vecht Kunst, die stress en spanningen in ons dagelijks leven kan voorkomen en verlichten, waardoor men helder kan denken. Hierdoor krijg je de mogelijkheid om van binnenuit naar de wereld buiten jezelf te reageren.

 

taichi.hilversum@human-potential.nl

 

Qi Gong is een vorm die werkt met de levensenergie. Alles in het leven, zo ook in de natuur, heeft energie. Om gezond te leven heb je schone energie nodig, helder en vloeiend.

 

taichi.hilversum@human-potential.nl

Body Conditioning helpt ons om goed de vorm en functie van elk deel van ons lichaam te begrijpen. Op die manier kunnen we ons lichaam beter gebruiken en blessures te voorkomen.

 

taichi.hilvelsum@human-potential.nl

Meditatie de ervaring van stilte, innerlijke rust en vrede, herinneren ons aan wat echt belangrijk is in ons leven. Het geeft ons een kans om ons leven in ogenschouw te nemen en meer ruimte voor onszelf te vinden.

 

taichi.hilversum@human-potential.nl

 

We are one

Beleef de zachte kracht

Voordelen

 • Verbeter je lichaamshouding
 • Ontwikkel kracht en flexibiliteit
 • Ontspan dieper en vind innerlijke rust
 • Vergroot je bewustzijn en mindfulness
 • Verscherp je geest
 • Verbeter je focus en concentratie
 • Verbeter je zelfvertrouwen
 • Vergroot je gevoeligheid en creativiteit
 • Voorkom stress

Vind je plek!

Op het rooster

 • Paulusschool

Hilversum, Irisstraat 2

 • St. Joseph

Hilversum, Minckelersstraat 71

 • Yoga Me

Hilversum, Neuweg 134

 • Nassaulaan

Hilversum, Nassaulaan 30